Dametasker og skindtasker

Ny shop nettet slår dørene op for kvinderne og mænd der vil forkæle deres kvinde.

Shoppen sælger dametasker og hedder trendyBAGS.dk og er startet af Helle Nørgaard Rasmussen. Shoppen sender alle ordrer fragtfrit og der er fuld returret på alle varer.

Dametasker fås i mange størrelser og udformninger og ikke mindst kvaliteter, og trendyBAGS koncentrerer sig om du mere eksklusive mærker i den bedste kvalitet. Mærkerne der fokuseres på fra start er Bel Sac og Claudio Ferrici

Netop nu er vi ved at gøre klar til efterårets farver hvor sort og brun selvfølgelig er gennemgående farver, men hvor vi ser også nye farver som mustard, mud og orange som også var med i forårs kollektionen.

Mange tasker er med lækre små detaljer som sleeve til telefon, rem der kan justeres i længden, farvet for som giver et rigtigt godt overblik over taskens indhold, samt lille lækkert spejl. Hvis du vil forkæle dig selv, eller du som mand vil forkæle din kone eller kæreste, så bør du virkelig tage et kig på de lækre dametasker hos TrendyBAGS.

Vi skifter løbende vores sortiment ud, så hold godt øje med vores nyheder.

trendyBAGS.dk
Høje Nibe 5
9240 Nibe
Tlf.: 31 45 02 50
CVR 28984820

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>