Furnilux: Vi vil være med i møbelbranchen på nettet

Furnilux er en kommende møbelportal der vil sætte fokus på flotte kvalitets møbler udvalgt redaktionalt. De besøgende skal i fremtiden have adgang til billige møbler og tilbud.

”Det skal ikke være nogen hemmelighed. Furnilux har en klar vision om, at være med til at præge møbelbranchen der hjemme i Danmark” udtaler teamet bag hjemmesiden.

Internettet er fyldt med møbelhjemmesider, og dog mener Furnilux at der også er plads til dem. Den nystartede hjemmeside skal kæmpe på et stort og utrolig konkurrencepræget marked i Danmark der har en klar tendens til at være ekstra hård ved de nystartede.

”Vi er som sådan ikke interesseret i, at konkurrere med alle de store møbelforhandlere som Biva, Ilva, Ikea osv. Vi vil i stedet fokusere på, at vores besøgende skal finde alle de bedste møbler på nettet, og via vores egen hjemmeside give de danske møbelproducenter adgang til de mange besøgende. Man skal huske på, at vi ikke sælger møbler, men blot oplyser omkring priser og modeller. Vi er en slags Momondo. Men bare indenfor møbler” siger en af hjemmesidens stiftere.

Selvom Furnilux er ny indenfor branchen, så besidder de en række kernekompetencer indenfor nogle af de vigtigste områder. Søgemaskineoptimering, tid, vilje og gåpåmod.

”Vi har tiden med os. På teamet er vi alle sammen enige om, at det vigtigste for os er, at skabe en værdifuld platform for vores brugere. Det tager selvfølgelig tid, og den har vi masser af. Vi har en del års erfaring indenfor ”det at blive fundet på Google”, og det vil vi gøre brug af. Desuden har vi masser af gåpåmod” afslutter en af personerne bag hjemmesiden grinende.

Fremtiden vil vise om Furnilux får ret i deres vision med, at de skal have en større rolle at spille i Danmark indenfor møbeluniverset.

Find mere info på deres egen hjemmeside:

http://furnilux.dk/

Der er lukket for kommentarer.