Hvis du er til neglebidende spænding så skal du se tv-serien “The Following”

Hvis du er til neglebidende spænding så skal du se tv-serien “The Following” I tv-serien følger vi FBI agenten Ryan Hardy spillede af skuespilleren Kevin Bacon. Ryan Hardy har for flere år siden fangede en meget farlig seriemorder (spilles af James Purefoy) der lokkede sine intetanende offer i døden med sin utrolige charme. Nu er seriemorderen igen på fri fod for at færdig gøre sit sidste job som i sin tid mislykkedes.

Læs flere nyheder om tv på http://zamomba.xanga.com/

Denne gang lykkedes det desværre for seriemorderen der straks efter overgiver sig. Og nu starter et “kat efter musen” spil. For selv om at seriemorderen nu igen sidder bag lås og slå lykkedes det ham stadigvæk at få folk i alle luftlag til at udføre hans missioner. Ryan Hardy har efter at han første gang fangede seriemorderen haft en affære med seriemorderens kone og det skal nu hævnes.

Seriemorderen for sine disciple til at kidnappe hans egen søn fra hans ekskone og efterfølgende modtager ekskonen en video hvor hun kan se at de disciple er ved at lære hendes søn at blive til en morder lige som hans far. Selv om man hurtigt finder ud af taktikken hos seriemorderen bliver man overrasket gang på gang over den drejning som tv-serien “The Following” tager hele tiden.

Man er som tryllebundet efter første afsnit af denne meget spændende drama tv-serie. Kevin Bacon er i topform og spiller rollen som den lidt afdankede FBI agten Ryan Hardy så man næsten for lyst til at snakke råbe til ham mens man ser tv-serien. James Purefoy er som født til rollen som den psykopatisk seriemorder der fra sin fængselscelle stadigvæk trækker i trådene uden for murerne.

Trailer:

Der er lukket for kommentarer.